Workshop Rock painting

Happy stones oftewel Doodlestones is een creatieve bezigheid wat is over komen waaien uit Amerika.

In 2005 is Meghan Murphy een project gestart genaamd " The Kindness Rock Project", ze schilderde " you've got this", op een steen en liet deze achter op het strand van Cape God. Toevallig vond een vriend haar steen en dit inspireerde haar om nog meer stenen te verven en te verspreiden.

Nu word overal ter wereld Happy stones gemaakt en op dit moment is het een zeer populaire bezigheid. Het is geschikt voor jong en oud.

De bedoeling is dat je de happy stones ergens achterlaat bijvoorbeeld in een bos. De vinder mag de steen meenemen en mag de steen behouden of laat op zijn beurt weer ergens de steen achter. Zo reist de steen de wereld rond.

Je kan ze leuk schilderen maar je kan er ook een boodschap mee verspreiden. 

Meestal worden er postcodes of initialen achter op de steen gezet zodat je weet waar de steen vandaan komt. Dus als je eentje tegenkomt kijk even op de achterkant..Sommige stenen reizen de hele wereld rond.

± 2,5 uur durende workshop. 

Inbegrepen is materialen, koffie en thee, drankje en hapje

Vanaf 10 personen te boeken.

Deze workshop is ook zeer geschikt voor een kinderfeestje. Wilt u hier meer informatie over de mogelijkheden van een kinderfeestje en/of kosten dan kunt u altijd een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.