WORKSHOP PAINT&SIP

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben in schilderen. Je word stap voor stap begeleid. Gezelligheid en plezier staan voorop. Er zijn 3 thema's Vrolijke Dieren, Dikke Dames, Monumenten. 

Schilderen is een heerlijke manier om te ontspannen. Hoe leuk is het om zo je feestje te vieren met je vriendinnen of als vrijgezellenparty. 

De workshop gaat als volgt:

Na een lekker welkomstdrankje gaat men een plekje uitzoeken, de schort gaat aan en na een uitleg van mij gaan we aan de slag. Mijn advies is zeker niet je mooiste kleren aan doen. 

We gaan eerst het doek bewerken met Gesso. Door gesso word de verf beter opgenomen, het werkt een beetje als een primer. Hierna leggen we het doek even weg om te drogen. Je krijgt van mij tekenpapier, houtskool en gum.  Het is de bedoeling dat je een schets gaat maken, dat mag meerdere keren zodat je feeling krijgt voordat je de schets definitief op het doek zet. Zodra het doek droog is dan ga je de achtergrondkleur bepalen en aanbrengen. Tussendoor heb je natuurlijk even tijd om gezellig te babbelen of iets te drinken of eten.

Je doek is droog en dan ga je lichtjes met houtskool je definitieve schets aanbrengen op je doek. Als je de schets hebt aangebracht op je canvasdoek kun je de kleurenpallet bepalen en starten met schilderen. Zodra je schilderij klaar is laten we het drogen. Als laatste ga je nog een laagje Varnish aanbrengen ter bescherming van het doek, zo blijven de kleuren en je schilderij behouden.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Boeken kan vanaf 8 t/m 20 pers.

Wil je meer informatie over mogelijkheden en kosten stuur dan een bericht via contactformulier en neem ik contact met je op.